Een professionele APK

Verbeter je coach vaardigheden in 5 dagen!

De APK beurt voor coaches
 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds

Soms heb je het zo druk met het helpen van anderen dat je vergeet om te investeren in jezelf. Goed voor jezelf zorgen is een vereiste voor elke coach. Niet altijd even makkelijk. Wel heel belangrijk, want jij bent je eigen instrument. De hoogste tijd om je kennis weer een beetje op te poetsen.

Voor wie

Voor ambitieuze coaches die willen groeien

Wat kun je verwachten?

 • Elke dag een korte praktische en direct toepasbare oefening
 • Met frisse blik naar je coachees en cliënten kijken
 • Eye-openers, open deuren en fun
 • Dagelijkse live Q&A sessie waar je je vragen kunt stellen
 • Interessante interactie met andere coaches in onze besloten FB groep
 • Het passie vuur voor het coachvak laait (weer) op

Wat levert het je op?

Aan het eind van de vijfdaagse..

 • ben je (weer) bewust aan het observeren
 • heb je geleerd hoe je je impact kunt vergroten
 • kun je nieuwe NLP technieken inzetten
 • voel je je zelfverzekerder door dat je meer waarneemt

“Anyone who is trained by Karin is blessed and will experience that desired personal development.  She has continued to attend trainings to keep up with the latest developments and she has developed into the fantastic coach she is today!  She knows how to take confusing or intense situations and makes sure you are in safe hands and takes care of you. Working with Karin is a pleasure for anyone”.

John La Valle
President of the society of NLP™

testimonial-johan-la-valle

Ik meld mij aan voor de APK beurt en ontvang de komende week dagelijks een mail

Van 18 november tot en met 22 november 2019

Karin’s aanpak is uniek. Haar kracht is een sfeer te creëren waarin het leren leuk en makkelijk is. Ze is betrouwbaar, gedreven, onafhankelijk, enthousiast en empathisch. Het heeft mij zoveel opgeleverd. Ik ben een andere coach geworden. Eén met meer energie dan ooit!

Elisabeth Stroet

testimonial-elisabeth-stroet

Karin is een empathische, maar tegelijkertijd ook nuchtere coach. Bovendien is ze een zeer goede luisteraar. Daardoor weet ze snel de essentie uit een gesprek te pikken en helpt ze je met de juiste aanpak. Ze kan bovendien heel goed inschatten wie ze tegenover zich heeft zitten en stemt haar aanpak daarop af. Kortom: een topcoach!

Matzy van ’t Veen

matzy-van-t-veen

Karin van Kas, een coach in hart en nieren. Eerlijk, doortastend, to-the-point en vrolijk. De lach, energie en humor van Karin zijn onovertreffelijk. Menselijk, to-the-point en no-nonsense zijn de woorden welke mij als eerste te binnen schieten. Werken met Karin betekent niet alleen succes op de korte termijn, Karin levert bijdrage aan een zichzelf voortbrengende ontwikkeling van de cliënt zelf.

Niels Ammerlaan
Education Gateway

testimonial-niels-ammerlaan

GRATIS online vijfdaagse AKP beurt voor coaches

Over Karin

Mijn naam is Drs. Karin van Kas (1972) en woon samen met mijn man in Zuid Afrika. Ik ben een NLP™ Master Coach en Trainer en opgeleid door Dr. Richard Bandler om coaches op te leiden tot een gecertificeerde coach. Daarnaast ben ik een gecertificeerde e-coach, systemische coach en heb ik verschillende (HBO) coach opleidingen gevolgd.

Je zou het vak van coachen kunnen vergelijken met auto rijden. Je leert auto rijden pas in de praktijk en je hebt een rijbewijs nodig om op de openbare weg te mogen rijden. Wat mij betreft zou dat ook voor coaches moeten gelden: het begint met het volgen van een gecertificeerde coach opleiding.

Mijn grote drijfveer is mensen beter maken, niet omdat ze ziek zijn, omdat ze een volgende stap wil of soms moeten zetten. Ik gun iedereen een leven waarin ze hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten. Ik werk graag met mensen die naar zichzelf kunnen en durven te kijken, die het lef hebben om uit hun comfort zone te stappen.

Eigenlijk vervulde ik als kind al spontaan de coach/trainer rol. Eerst met mijn poppen, later met mijn zus en broer, buurtkinderen en vriendjes en vriendinnetjes. In mijn vrije tijd was ik actief lid bij Scouting als leiding.

Op school vond ik het altijd erg leuk om spreekbeurten te geven. Daarom besloot ik na de middelbare school om Communicatie te studeren in Groningen. In mijn studententijd ben ik er actief geweest in de politiek. Het meeste plezier beleefde ik in het begeleiden en opleiden van anderen. Tijdens mijn studie Sociologie en later ook Verandermanagement kwamen vele zaken samen.

Doordat ik ben geboren en getogen in Hilversum heb ik altijd een speciale relatie gehad met radio en televisie. Op jonge leeftijd ben ik radio gaan maken en later ook televisie. Gestart bij de lokale omroep, later regionaal en zelfs nationaal zowel bij de publieke als bij de commerciële omroepen. Naast het maken van nieuwsitems heb ik me bezig gehouden met het coachen van (nieuwe) presentatoren.

Zowel binnen de Rijksoverheid als in de privaat sector heb ik rollen als (interne) coach, trainer, mediator en vertrouwenspersoon vervuld. Sinds 2005 ben ik als zelfstandige trainer verbonden aan het Instituut voor Durf en Daadkracht.

Karin van Kas

logo-nlp
logo-nobco
logo-emcc