GRATIS WEBINAR VOOR COACHES
Tips, Trucs & Technieken Om Een Betere Coach Te Worden Dan Je Gisteren Was

✅ Hoe raak je eenvoudig die diepere laag tijdens het coachen?
✅ Hoe kom je sneller tot de kern?
✅ Hoe stel je altijd de juiste vraag op het juiste moment?

Praktische structuur waarmee je direct coach-tools krijgt om door te pakken.
Help je klanten echt, met blijvend resultaat.

Schrijf je GRATIS nu in!

TIJDENS DIT WEBINAR ONTDEK JE:

 ✔Hoe je vol zelfvertrouwen coacht

 ✔ Hoe je heel snel je vinger op de zere plek legt

 ✔ Hoe je ontspannen elke situatie meester bent

 ✔ Hoe je makkelijk veel meer diepgang krijgt

 ✔ Hoe je het coachen veel leuker maakt (voor jezelf en je klanten)

Stop met die oppervlakkige coaching uit de losse pols. Gebruik een structuur waarmee je effectief de vinger op de zere plek kunt leggen. Door de juiste vragen te stellen op het juiste niveau ontstaat er echte verbinding, diepgang en is de kans op blijvend succes bijna gegarandeerd.

Begeleid je mensen, 1-op-1 of groepen, online of offline dan is dit echt iets voor jou. Of je nu net begint of al een tijdje coacht, ontdek hoe het veel makkelijker en effectiever kan.

Waarom wil je hier bij zijn

Een momentje voor jezelf en je coach business en je laat je lekker onderdompelen in inspiratie, strategieën, tips en technieken die je direct kunt toepassen.

Het is down to earth en super praktisch. Na afloop heb je een coach model dat je meteen kunt gebruiken in je volgende gesprek.

Tijdens dit webinar krijg je een uniek kijkje in mijn keuken en krijg je waardevolle inzichten.

Je wordt hier gewoon een betere coach door.

Bovendien is het leuk. Want als je ontspannen bent, leer je makkelijker en meer. Kortom we gaan experimenteren met het onbewuste, met het toepassen van hypnose technieken. 

Wat voor webinar is dit niet

Maak je geen zorgen. Ik ga geen eindeloze verhalen vertellen over mijn jeugd, verre vakanties of je lastig vallen met Amerikaanse quotes. Nou ja misschien 1 of 2.

Je hoeft ook niet bang te zijn dat ik je ga hypnotiseren, je hoeft niet te mediteren, ik ga je niet verleiden om in dure programma’s te stappen.

Het is gewoon leuk, het zal je nieuwe inzichten geven, inspireren om verder te kijken, je uitdagen om te reflecteren en vooral om je op te laden. Gun jezelf dit moment. Je klanten zullen er ook blij mee zijn.

“Karin blaast je figuurlijk omver. Door alle kennis die zij heeft over coaching en NLP  Ze is expert zonder hoog van de toren te blazen. Als je serieus je coaching skills wilt vergroten dan raad ik je aan om met Karin samen te werken”.

Jeanet Bathoorn
Online business coach

“Prikkelend, inspirerend en motiverend!
Zo heb ik Karin ervaren tijdens de NLP-Coach-opleiding. Deze opleiding heeft mij nieuwe handvatten aangereikt om met nog meer resultaat, speelsheid en creativiteit te coachen”.

Ellen Zorn
Loopbaancoach

Drs. Karin van Kas is een NLP™ Master Coach en Trainer en opgeleid door Dr. Richard Bandler (grondlegger van NLP) om coaches op te leiden tot een gecertificeerde TOP coach.

Daarnaast is zij een gecertificeerde e-coach, systemische coach, mediator en vertrouwenspersoon. Karin is expert op het gebied van online coachen en heeft daar verschillende boeken over geschreven.

Sinds 2005 is zij als zelfstandige trainer verbonden aan het Instituut voor Durf en Daadkracht en de School voor online coaching (2015). Ook heeft zij de grootste online coaching community van Nederland en Belgie op Facebook.

Je hebt een keuze:
Je coacht of je bent de allerbeste (online) coach die je kunt zijn voor je klanten. Welke coach gun jij je klanten?