Een unieke verdieping

In deze bijzondere Corona tijd past een bijzondere
NLP Master Practitioner.

Start NLP Master Plus Practitioner
 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds

De NLP Master PLUS Practitioner,
12 dagen komen we online samen + live dagen.

Deze NLP Master Plus Practitioner is echt iets voor jou als:

 • Je belangstelling hebt voor persoonlijke ontwikkeling
 • Je je communicatie vaardigheden wil aanscherpen en verbeteren
 • Je nog meer bewust wil zijn van je eigen gedrag
 • Je graag professioneel wilt groeien
 • Je doelgerichter in het leven wil staan
 • Je op zoekt bent naar verdieping
 • Je jezelf makkelijker wil uiten
 • Je anderen makkelijker wil overtuigen
 • Je beter wil leren omgaan met conflictsituaties
 • Je een NLP Practitioner opleiding hebt afgerond
 • En je toe bent aan een volgende stap

Wat maakt deze NLP Master Plus Practitioner zo bijzonder?

Door het Corona virus kunnen we nog niet live bij elkaar komen. Later hopelijk wel. Daarom plannen we twee live trainingsdagen in op een centrale plek in Nederland. De data hiervan worden gezamenlijk bepaald.

Het is een afwisselend en intensief programma van 3 maanden. Elke vrijdag ontmoeten we elkaar via Zoom. We horen en zien elkaar. Tijdens deze digitale sessies werken we met verschillende werkvormen om de energie hoog te houden. Ook zijn er interessante gastsprekers. De tijd vliegt dus voorbij.

In een besloten online leeromgeving vind je alle (achtergrond) informatie die horen bij de lessen en werkbladen. Want aan het eind van elke trainingsdag ontvang je praktische opdrachten die je tijdens je werk (en/of privé) kunt uitvoeren. Hierdoor ben je continue bezig de stof eigen te maken en te implementeren in je dagelijks leven.

In deze bijzondere tijd een bijzondere NLP Master Practitioner opleiding:
namelijk een NLP Master PLUS Practitioner.

=> Je leert je communicatie (met jezelf en anderen) nog scherper te maken
=> Je leert om je nog meer bewust te zijn van jezelf en je omgeving
=> Je leert om problemen te herkennen
=> Je leert hoe je de juiste interventie maakt op het juiste moment voor het juiste probleem

Door deze NLP Master PLUS Practitioner word je communicatie effectiever en krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Na deze internationaal erkende NLP™ Master Practitioner

 • heb jij je zelf als professional en mens verder ontwikkeld
 • heb je meer zelfvertrouwen
 • heb je aandacht besteed aan eventuele persoonlijke thema’s en belemmeringen
 • heb jij een rugtas vol aan communicatie vaardigheden
 • heb jij een waardevol netwerk van gelijkgestemden gebouwd
 • heb jij ervaring opgedaan met verschillende communicatie methodieken en technieken

“Anyone who is trained by Karin is blessed and will experience that desired personal development.  She has continued to attend trainings to keep up with the latest developments and she has developed into the fantastic coach she is today!  She knows how to take confusing or intense situations and makes sure you are in safe hands and takes care of you. Working with Karin is a pleasure for anyone”.

John La Valle
President of the society of NLP™

testimonial-johan-la-valle

Investering
€ 1650,- excl BTW (€ 1997,- incl BTW)

Nadat je de gehele training met succes hebt doorlopen, ben je gecertificeerd NLP Master Practitioner. Als bewijs hiervan ontvang je een officieel bewijs van deelname. Op verzoek kunnen we ook een certificaat bij de Society of NLP voor je aanvragen.

Ik meld mij aan voor de NLP Master Plus Practitioner

Eerste bijeenkomst is vrijdag 11 september 2020

Karin’s aanpak is uniek. Haar kracht is een sfeer te creëren waarin het leren leuk en makkelijk is. Ze is betrouwbaar, gedreven, onafhankelijk, enthousiast en empathisch. Het heeft mij zoveel opgeleverd. Ik ben een andere coach geworden. Eén met meer energie dan ooit!

Elisabeth Stroet

testimonial-elisabeth-stroet

Karin is een empathische, maar tegelijkertijd ook nuchtere coach. Bovendien is ze een zeer goede luisteraar. Daardoor weet ze snel de essentie uit een gesprek te pikken en helpt ze je met de juiste aanpak. Ze kan bovendien heel goed inschatten wie ze tegenover zich heeft zitten en stemt haar aanpak daarop af. Kortom: een topcoach!

Matzy van ’t Veen

matzy-van-t-veen

Karin van Kas, een coach in hart en nieren. Eerlijk, doortastend, to-the-point en vrolijk. De lach, energie en humor van Karin zijn onovertreffelijk. Menselijk, to-the-point en no-nonsense zijn de woorden welke mij als eerste te binnen schieten. Werken met Karin betekent niet alleen succes op de korte termijn, Karin levert bijdrage aan een zichzelf voortbrengende ontwikkeling van de cliënt zelf.

Niels Ammerlaan
Education Gateway

testimonial-niels-ammerlaan

NLP Master Plus Practitioner

Investering
€ 1650,- excl BTW (€ 1997,- incl BTW)

Nadat je de gehele training met succes hebt doorlopen, ben je gecertificeerd NLPÔ Master Practitioner. Als bewijs hiervan ontvang je een officieel bewijs van deelname. Op verzoek kunnen we ook een certificaat bij de Society of NLPÔ voor je aanvragen.

Over Karin

Mijn naam is Drs. Karin van Kas (1972) en woon samen met mijn man in Zuid Afrika. Ik ben een NLP™ Master Coach en Trainer en opgeleid door Dr. Richard Bandler om coaches op te leiden tot een gecertificeerde coach. Daarnaast ben ik een gecertificeerde e-coach, systemische coach en heb ik verschillende (HBO) coach opleidingen gevolgd.

Je zou het vak van coachen kunnen vergelijken met auto rijden. Je leert auto rijden pas in de praktijk en je hebt een rijbewijs nodig om op de openbare weg te mogen rijden. Wat mij betreft zou dat ook voor coaches moeten gelden: het begint met het volgen van een gecertificeerde coach opleiding.

Mijn grote drijfveer is mensen beter maken, niet omdat ze ziek zijn, omdat ze een volgende stap wil of soms moeten zetten. Ik gun iedereen een leven waarin ze hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten. Ik werk graag met mensen die naar zichzelf kunnen en durven te kijken, die het lef hebben om uit hun comfort zone te stappen.

Eigenlijk vervulde ik als kind al spontaan de coach/trainer rol. Eerst met mijn poppen, later met mijn zus en broer, buurtkinderen en vriendjes en vriendinnetjes. In mijn vrije tijd was ik actief lid bij Scouting als leiding.

Op school vond ik het altijd erg leuk om spreekbeurten te geven. Daarom besloot ik na de middelbare school om Communicatie te studeren in Groningen. In mijn studententijd ben ik er actief geweest in de politiek. Het meeste plezier beleefde ik in het begeleiden en opleiden van anderen. Tijdens mijn studie Sociologie en later ook Verandermanagement kwamen vele zaken samen.

Doordat ik ben geboren en getogen in Hilversum heb ik altijd een speciale relatie gehad met radio en televisie. Op jonge leeftijd ben ik radio gaan maken en later ook televisie. Gestart bij de lokale omroep, later regionaal en zelfs nationaal zowel bij de publieke als bij de commerciële omroepen. Naast het maken van nieuwsitems heb ik me bezig gehouden met het coachen van (nieuwe) presentatoren.

Zowel binnen de Rijksoverheid als in de privaat sector heb ik rollen als (interne) coach, trainer, mediator en vertrouwenspersoon vervuld. Sinds 2005 ben ik als zelfstandige trainer verbonden aan het Instituut voor Durf en Daadkracht.

Karin van Kas

logo-nlp
logo-nobco
logo-emcc