• Dankzij de blended vorm waarin de Coach opleiding werd aangeboden, heb ik het echt kunnen integreren in mijn dagelijkse doen en laten. De trainer Karin heb ik als prikkelend, motiverend en inspirerend ervaren. Doordat zij “practice what she preach” vind ik haar een voorbeeld voor trainers, coaches en mijzelf. Voor iedereen met affiniteit voor coaching of NLP kan ik zeggen dat deze opleiding een grote toegevoegde waarde heeft en dat het Het instituut voor Durf en Daadkracht zijn naam eer aan doet.

  Ellen Zorn
  Ellen Zorn EMZ Loopbaanadvies & Coaching
 • Karin is een warme, oprechte en waarde vrije vrouw die snel kan schakelen tussen verschillende processen. Ze onderscheid zichzelf in haar vermogen om continu te schakelen tussen verschillende coaching stijlen en aan te sluiten bij wat een coachee op dat moment nodig heeft. Wat vooral indruk op mij maakte is de snelheid waarmee ze dit deed tijdens de (online) sessies waarbij we met meerdere tegelijk verbonden waren. Haar soms directe en confronterende stijl, maakte dat je scherp en alert bleef, terwijl er ook ruimte was om tot rust te komen. Ieder op zijn eigen manier en volgens zijn eigen proces. Ze laat je in enkele woorden direct in een intern proces komen, mbv spraak als in schrift.  Deze gecombineerde coach opleiding (live-dagen en online) is meer dan geslaagd en raad ik dan ook aan, aan iedereen die de ambitie heeft om professioneel te gaan coachen.

  Ik heb het ervaren als een no-nonsense opleiding waarbij je/en met behulp van een warm gezelschap een grote ontwikkeling doormaakt.

  Corné van Nispen
  Corné van Nispen Cornectie Coaching en Training
 • De aanpak van Karin is, om je tijdens deze opleiding zoveel mogelijk te laten ervaren en te oefenen, waardoor je meer en meer inzicht krijgt in je eigen gedrag. Karin zegt niet wat te doen en ze geeft geen oordeel, ze vertrouwt op jou, op je eigen inzichten en dat je die ontvangt op het moment dat goed is voor jou. Het meest waardevolle van de NLP coach opleiding vond ik het gedeelte waarin ik aan de slag ging met coachee’s en met het oefenen met mijn medecursisten. Mocht jij je eigen leven willen verrijken en hiermee tevens het leven van anderen, dan is deze NLP coachopleiding iets voor jou.

  Marion van Kraaij-de Bie
  Marion van Kraaij-de Bie Idecrea
 • Anyone who is trained by Karin is blessed and will experience that desired personal development. She has continued to attend trainings to keep up with the latest developments and she has developed into the fantastic coach she is today! She knows how to take confusing or intense situations and makes sure you are in safe hands and takes care of you. Working with Karin is a pleasure for anyone.

  John La Valle
  John La Valle President of the society of NLP™
 • Ik heb Karin getroffen in de rol van NLP-trainer, coach en inspirator. Mede door haar inbreng heb ik grote stappen kunnen maken zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling als op zakelijk vlak. Ik heb Karin ervaren als een kundig iemand die in haar aanpak goed aansluit bij de klant zodat de klant krijgt waarvoor die komt.

  Kristel Knebel
  Kristel Knebel Coachpraktijk Stemvork
 • Karin is een bijzonder mooi mens, de combinatie van kracht met zacht en ze is in staat om bij jou aan te sluiten, contact te maken om dan samen te kijken naar wat zich aandient. Karin raakt je en laat zich raken. De liefdevolle, respectvolle, soms confronterende, begeleiding van Karin maakte dat ik me veilig voelde. Veilig om op reis te gaan in mijzelf, te ontdekken wat ontdekt mag worden, los te laten wat losgelaten mag worden. Te groeien in wie IK ben. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk, een praktijk waarin ik werk met energetische methodes zoals Reiki. Een praktijk waarin begeleiden/coachen een onderdeel vormt, en waarin NLP door mijn aderen stroomt. Als ik het allemaal nog eens over zou mogen doen, zou NLP gegeven door Karin bovenaan mijn lijstje staan. Een mooie aanvulling, verdieping van mijn kennis, mijn ZIJN.

  Nathalie de Kraker-de Ruijter
  Nathalie de Kraker-de Ruijter Reiki Praktijk Nathalie
 • Karin van Kas, een coach in hart en nieren. Vanaf het eerste moment dat ik Karin ontmoette bleef een oprecht en goed gevoel bij mij. Karin heeft mij enorm geholpen. Eerlijk, doortastend, to-the-point en vrolijk. De lach, energie en humor van Karin zijn onovertreffelijk. Ik raad Karin als coach van harte aan. Menselijk, to-the-point en no-nonsense zijn de woorden welke mij als eerste te binnen schieten. Werken met Karin betekent niet alleen succes op de korte termijn, Karin levert bijdrage aan een zichzelf voortbrengende ontwikkeling van de cliënt zelf. Ik kan als coachee van Karin haar van harte aanbevelen voor een ieder die de volgende stap wil maken in carrier en/of leven.

  Niels Ammerlaan
  Niels Ammerlaan Education Gateway
 • Of course it was my own accomplishment, but it was Karin’s authentic dedication that made me reach even higher. Thanks Karin! YES!

  Paul Soomers
  Paul Soomers
 • Karin heeft mij uitgenodigd, geïnspireerd en vooral ook uitgedaagd om tijdens de opleiding het beste uit mijzelf te halen. Ik heb de door mijn gestelde doelen – boven verwachting- gehaald en kijk dan ook met intense voldoening terug op deze mooie training. Van alles wat hier op zijn plek viel, de opgedane ervaringen en de krachtige NLP-tools ga ik (en velen met mij) nog heel veel plezier beleven. Karin heeft in deze mooie periode van mijn leven het verschil gemaakt.

  "Uitgedaagd om het beste uit mijzelf te halen".

  Ronald Sprenkeling
  Ronald Sprenkeling Body&Mind support Kolibri
 • Cadeau.

  Karin gaf mij energie. Dankzij Karin heb ik geleerd om nog beter aan te sluiten bij de ander. Ik kijk anders naar mensen, zie meer dan ooit. Het helpt mij in mijn dagelijks leven en in het bijzonder in mijn werk met mensen.

  Karin’s positiviteit en duidelijkheid heeft gezorgd dat ik mijn ware zelf kon vinden, mijn levensdoel is nu duidelijk. Haar aanpak is uniek. Haar kracht is een sfeer te creëren waarin het leren leuk en makkelijk is. Ze is betrouwbaar, gedreven, onafhankelijk, enthousiast en empathisch. Deze onafhankelijke sterke vrouw geeft aandacht aan dat wat nodig is en legt haarfijn haar vinger op de zere plek. Soms pijnlijk en altijd krachtig.

  Het heeft mij zoveel opgeleverd. Ik ben een ander mens geworden. Eén met meer energie dan ooit, die met een positieve mindset in het leven staat. Ik leef, ik straal. Ik ben een zelfverzekerde en krachtige vrouw geworden.

  Karin heeft mij het mooiste cadeau geven dat er bestaat en dat gun ik iedereen.

  Elisabeth Stroet
  Elisabeth Stroet
 • Met Karin heb ik zowel persoonlijk ervaring opgedaan als coach, als dat ze mij heeft ondersteund bij een ontwikkeltraject van mijn managementteam. Karin is een vakvrouw. Ik heb haar ervaren als een authentieke persoon. Ze is een professional die niet 'wordt gedragen'  door haar draaiboek, maar situationeel intervenieert. Daarbij combineert ze  haar ruime kennis van methoden en technieken met haar ruime ervaring. Ervaring die rust brengt, veiligheid en vertrouwen geeft. Ze laat ruimte waar het kan, en gaat de confrontatie aan als dat dienend is. Haar ‘common sense’ is verfrissend, effectief en leidt tot verbluffende resultaten.

  Frits Büdgen
  Frits Büdgen
 • Karin’s aanpak is uniek. Haar kracht is een sfeer te creëren waarin het leren leuk en makkelijk is. Ze is betrouwbaar, gedreven, onafhankelijk, enthousiast en empathisch. Deze onafhankelijke sterke vrouw geeft aandacht aan dat wat nodig is en legt haarfijn haar vinger op de zere plek. Soms pijnlijk en altijd krachtig. Het heeft mij zoveel opgeleverd. Ik ben een ander mens geworden. Eén met meer energie dan ooit, die met een positieve mindset in het leven staat. Ik ben een zelfverzekerde en krachtige coach geworden.

  "Nu een zelfverzekerde coach".

  Elisabeth Stroet
  Elisabeth Stroet