GRATIS

Stilstaan als coach betekent dat achteruitgang. Want het gaat er niet om waar je nu staat, wat je nu doet en kan, maar om welke coach je wilt zijn. Als coach ben jij een rolmodel, als jij je blijft ontwikkelen, profiteert de coachee daar op vele manieren van mee.

=> Je leert bij, de laatste (nieuwe) technieken,
=> je breidt je kennis en netwerk uit
=> en bovenal word je ook weer even leerling/coachee.

Dat laatste voelt voor mij elke keer weer ongemakkelijk, want ik zit veel liever aan de andere kant van de tafel en het maakt me dienstbaar en flexibel. Vanuit deze positie word je weer eens helder wat je coachees mee maken.

En er zijn 101 redenen voor mij (en jou) om lekker in mijn vertrouwde comfortzone te blijven en ik weet dat daar niet de groei zit. Juist als je een beetje pijn in je buik van krijgt, weet je dat je iets gaat ontdekken.

Het afgelopen jaar heeft mij weer enorm gegrepen, er zijn zoveel mogelijkheden om je coach sessie nog beter te maken, of dat nu is door sneller tot de kern te komen, meer variatie, meer diepgang, meer actie enz. Het kan echt. Om jou te inspireren ga ik een experiment doen.. Winter School voor Coaches podcast.

Kun je wel wat hulp gebruiken om de allerbeste coach te zijn voor jouw coachees? Ben je klaar om je coach rugtas te vullen? En te groeien zodat jouw sessies nog meer impact hebben? Dan is mijn Winter School voor Coaches Podcast iets voor jou.

Ik laat me graag inspireren voor om zo een nog betere coach te zijn in 2024

 

Wat houdt deze GRATIS Winter School voor Coaches Podcast serie in?
Vanaf woensdag 27 december tot en met vrijdag 5 januari deel ik elke dag een podcast over het nieuwe (online) coachen, over technieken, werkvormen, waarom de reden is dat veel coachees niet alles uit een (online) sessie kunnen halen (en jouw verantwoordelijkheid), over hoe je (online) coach gesprekken beter kunt faciliteren, makkelijker en toch beter resultaat en we gaan het zelfs hebben over hoe jij succesvoller kunt zijn als coach. Kortom super interessant.

Je ontvangt een mail als er een nieuwe podcast beschikbaar is. En jij bepaalt waar en wanneer je de audio beluistert. Het is exclusief voor de Winter School voor Coaches, dus je kunt ze niet terug vinden op Spotify of Apple Podcast.

De podcast zijn tot en met zondag 14 januari te beluisteren, dan gaan ze offline.

Zonder wrijving geen glans
Voel je allemaal beren, denk je dat dit voor jou “vast niet mogelijk is’, ben je van mening dat je er al bent of geen ambitie hebt om te leren, luister dan niet. Want dan roep ik allemaal weerstand bij je op. En we weten als coach dat weerstand iets positiefs is.. zonder weerstand geen groei.. dus misschien.. en als je er niet voor open staat, kun je beter iets anders doen met kostbare tijd.

Krijg je kriebels en heb je geen idee “hoe dan”, spring en schrijf je in. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 24 december. En hoe eerder je je inschrijft, hoe meer van de podcast je kunt beluisteren.

“The biggest risk is not taking any risk”

En laten we eerlijk zijn.. welk risico loop je nu? Het is gratis, het is kerstvakantie, het is een podcast die je overal kunt beluisteren.. Niemand controleert of je nu ook echt een betere coach bent aan het einde van 2024. Eén ding is zeker, als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Dus tijd om de boel op te schudden.