Wat niemand je vertelt..

 In Coaching

Dit hadden we moeten leren op de basisschool! Van sommige dingen baal ik dat ik deze niet veel eerder heb geleerd. Dit is ook zo iets. Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld? Waarom moet je hiervoor een opleiding volgen om het te weten? En als je het weet.. wat kun je er dan mee. Hoe leer je het toepassen?

Omdat ik iedereen fijne warme communicatie wens, heb ik besloten een online programma te maken over dit onderwerp. Niet alleen waarom het zo belangrijk is.. bla bla.. want dat is het natuurlijk echt wel. Denk aan de relatie die je met elkaar krijgt, het vertrouwen wat wordt opgebouwd en de ontvankelijkheid die ontstaat. Super waardevol.

Alleen hoe doe je het nu? Hoe maak je nu snel verbinding? In deze tijd van thuis werken en digitaal communiceren rijst ook de vraag: en hoe doe je dit online? Kan je überhaupt virtueel een goede warme relatie hebben? Jazeker dat kan. Omdat woorden niet alles zeggen, geef ik in deze training een kijkje in mijn keuken. Ik neem de deelnemer als ware mee, hij of zij kijkt over mijn schouder mee. Ik laat zien, analyseer en vertel waarom ik het zo doe en welke alternatieven er zijn.

Toch blijft communiceren maatwerk. Het gaat niet om trucjes. Daar prikt de ander zo doorheen. Authenticiteit. Echt. Merk jij dat het soms niet lukt om goed af te stemmen op de ander, dat de ander je niet begrijpt (of omgekeerd), dat je gesprekken niet soepel verlopen? Dan is deze online training misschien ook iets voor jou. Ik gun je deze kennis en vaardigheden. Om de drempel zo lang mogelijk te houden is de training tot 15 okt slechts  € 47,- Er hangt een prijskaartje aan omdat mijn ervaring is, dat als je ervoor betaald je er meer uithaalt en dat willen we toch?!) Om er een waanzinnig aanbod van te maken krijg je er gratis mijn boek Experttips over online coachen bij.

Meer informatie en aanmelden kan hier. En je kunt direct beginnen als je wilt.
Oh ja en je ontdekt vast ook iets over jezelf en jouw communicatie, wedden. Wees er op tijd bij, want de aanbieding duurt tot 15 okt. Daarna gaat de prijs fors omhoog.

Recent Posts