Zorg voor een inspirerend jaar

 In Coaching

De laatste maanden van 2019 naderen. De dagen worden korter. De klok wordt bijna weer verzet naar wintertijd. Kortom tijd voor reflectie. Net zoals de bomen hun bladeren verliezen en hun energie steken in hun wortels zo werkt dat ook voor ons. Deze donkere dagen geven ons uitstekend de gelegenheid om eens na te denken over volgend jaar. Hoe zorgen we ervoor dat 2020 ons beste jaar ooit wordt.

De komende maanden geef ik je elke week een praktische tip die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Het is voor jou en aan jou. En natuurlijk gebruik het en geef het door aan je coachees. Zo zorgen we er samen voor dat volgend jaar fantastisch start.

Vandaag de eerste tip

Plan een date met jezelf

Maak de komende week eens tijd vrij om iets te doen dat je voedt en inspireert. Doe het alleen, en beslis pas kort tevoren wat je gaat doen. Het mag speels, ontspannend of avontuurlijk zijn. Misschien zijn er dingen die je sinds je kindertijd niet meer hebt gedaan en die je eigenlijk nog steeds leuk vindt. Doe waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Geniet van de quality time met jezelf!

Recent Posts