Er is er een jarig

 In Coaching
Vandaag is het maandag. Voor de meeste mensen een ‘gewone’ dag, in een ‘gewone week’ in een ‘gewone’ maand. Voor mij is het een speciale dag, want vandaag ben ik jarig. Door de Covid-19 regels is een feestje niet toegestaan. Heel jammer en het geeft mij de gelegenheid om het anders te doen..
Vroeger vond ik het mijn verjaardag altijd spannend. Slapeloze nachten had ik er soms van. Op school mocht ik uitdelen en daarna samen met mijn beste vriendin de andere klassen langs. Ik herinner me nog goed hoe ik op de stoel stond met een door de juf gemaakte feestmuts op en luisterde terwijl mijn klasgenootjes “Lang zal ze leven” zongen. Het lied duurde voor mijn gevoel uren. Ongemakkelijk voelde het en daarom zong ik stilletjes mee.
Elke jaar gaf ik een partijtje. Mijn ouders wisten daar elke jaar iets heel bijzonders van te maken. In onze huiskamer hing een grote zelfgemaakte poster met het cijfer erop hoe oud ik dat jaar was worden en de hele kamer hing vol met slingers en ballonnen. Het was echt feest. En omdat het een bijzondere dag was, haalde mijn vader ons op uit school.
Ook weet ik nog wel dat ik het uitpakken en vooral aannemen van kadootjes  spannend vond. Helemaal als ik een ‘enveloppe’ met inhoud kreeg. Hoe ga je daarmee om? Maak je het open en kijk je hoeveel geld erin zit of bedank je en laat je hem dicht? Ik stuntelde er mee.
Achteraf zie ik mijn worsteling met ontvangen. Ik vond en vind het makkelijker om te geven. Misschien ben ik daarom dit jaar wel zo blij. Ik heb veel om dankbaar voor te zijn. Voor jou bijvoorbeeld, dat je zo trouw mijn verhaaltjes leest, voor je support en virtuele aanmoediging. Daarom vier ik mijn feestje dit keer online met jou.
Wie jarig is, trakteert en daarom krijg jij mijn boek “Experttips over online coachen” gratis! Klik hier en ontvang zo mijn boek. (alleen € 6,95 voor de verzend- en verwerkkosten)
Deze verjaardagsactie is alleen geldig op 2 november 2020.

We maken er samen een mooie verjaardag van. Heel veel leesplezier en geniet van deze bijzondere dag. Ik schenk mezelf een kopje thee in en neem er een lekker taartje bij 🙂
Recent Posts