Stilte voor de storm

 In Coaching

Heel Gauteng, de provincie waar we wonen, is uitgestorven. Geen kip op de weg. Net op weg naar ons Honden resort (de kennel waar onze hond verblijft als wij reizen) kwam ik misschien een verdwaalde auto tegen. Daarentegen was het langs de weg druk.

Het leek wel of er een intocht was van de vierdaagse. Staand, zittend, liggend, overal mensen. De een met een verf roller aan een stok, de ander met een oude grasmaaier, weer een ander met een gereedschapskist. Allemaal wachtend op werk.

Hoe zit dat bij jou? Ben je ook aan het wachten.. wacht je af of pak je elke kans? Wat doe je met jouw tijd? Leef je als of je nog een heel leven voor je hebt of leef je als of het je laatste dag is?

Een nieuw jaar dus nieuwe kansen. Wat staat erop jouw bucketlijst? Als ik je een tip mag geven: goede voornemens zijn aardig, wat nog beter werkt, is als je doelen stelt. Hoe scherper en specifieker, hoe groter de kans dat je ze realiseert. Denk aan de Creatiespiraal of De Wet van de aantrekkingskracht. Of gewoon lekker smart.

Een ding is zeker: over een paar dagen barst de hectiek weer los. De wegen hier zullen weer overvol zijn. En ook in Nederland zijn er files in de ochtend en avond. Het gewone leven gaat weer van start. De feestdagen zijn voorbij en we gaan aan het werk.

Het mooie is dat je het niet alleen hoeft te doen. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen.. stop met wachten en neem contact met me op. Blijf niet langs de kant van de weg staan, ga er voor en maak je dromen waar. Je bent het waard om je leven te leiden zoals jij het wilt!

 

 

 

 

 

Recent Posts