Creëer een eigen plek (JBJO)

 In Coaching

De laatste maanden van 2019 naderen. De dagen worden korter. De klok staat op wintertijd. Kortom tijd voor reflectie. Net zoals de bomen hun bladeren verliezen en hun energie steken in hun wortels zo werkt dat ook voor ons. Deze donkere dagen geven ons uitstekend de gelegenheid om eens na te denken over volgend jaar. Hoe zorgen we ervoor dat 2020 ons beste jaar ooit wordt.

De komende maanden geef ik je elke week een praktische tip die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Het is voor jou en aan jou. En natuurlijk gebruik het en geef het door aan je coachees. Zo zorgen we er samen voor dat volgend jaar fantastisch start.

Vandaag tip 5: Creëer een eigen plek
Zorg er voor dat je eigen plek in huis je voedt en inspireert. Ga na wat er aan te verbeteren is. Misschien opruimen, een nieuw verfje, een betere stoel, iets moois aan de muur, verse bloemen, een gezellig kaarsje, een sfeervol muziekje.. Maak een plan om die verbeteringen uit te voeren.

Heb je geen eigen plek? Zorg dan dat je er een krijgt. Wees creatief en vindingrijk. Je kan overal je eigen plek creëren.

 

Recent Posts