Vol verwachting..

 In Coaching
Sinterklaas is weer in het land en dat betekent kadootjes. Heb jij je schoen al gezet? En..? Of misschien ben je net als ik dit weekend druk geweest met het maken van gedichten. Want ondanks dat we niet het heerlijke avondje 5 december samen kunnen vieren, heb ik wel een kadootje met gedicht voor mijn dierbaren.
 
De voorpret is het groter dan het geven zelfs. Want ik heb dit jaar extra mijn best gedaan om de gedichten echt heel persoonlijk te maken. En het kadootje is een kleinigheidje. Geven is geweldig. En stiekem is het krijgen ook heel leuk. Vanochtend vond ik een kadootje in mijn schoen. Als een kind zo blij.
 
Ik wil jou ook blij maken. Daarom heb ik samen met mijn business buddies meer dan 50 gratis kadootjes geselecteerd. Speciaal voor jou. Jij kiest welke je in je schoen wilt hebben. En houd je niet in, kies zoveel je wilt. Er zijn testjes, checklists, ebooks, hypnose opnames, tips, scans enz.

Misschien wil je meer weten over focussen, nee zeggen, woonwensen test?
Misschien wil je je LinkedIn profiel verbeteren, Werk/privé scan maken, alles leren een opgeruimde kledingkast, over je stem, beter omgaan met eenzaamheid, leren vloggen, iets leren over opvoeden, omgaan met pestgedrag, meditatief schilderen of over het vinden van je ideale partner of ben je benieuwd naar jurk-geheimen?

En nog veel meer interessante onderwerpen. En vergeet niet.. mijn fantastische ebook Stop Saaie Sessies; 22 korte krachtige energizers die je kunt inzetten tijdens online gesprekken, vergaderingen en trainingen.

Hier kun je ze allemaal bekijken.
Geniet van alle kadootjes en maak er een gezellige Sinterklaas week van.
Recent Posts